Сучасний бібліотекар України 2. День восьмий...

       Як рибки у воді "сучасні" починають впевнено почуватись у  HTML, CSS та JavaScript. Якщо при ознайомленні з розкладом ми були трохи розчаровані, побачивши таку "улюблену" тему, то після початку тренінгу і знайомством із Миколою Вірстюком CSS та HTML давались за іграшку. 
       Адже з розвитком ІТ-технологій багато хто хоче вміти розробляти web-сторінки, робити грамотну верстку, створювати індивідуальний дизайн і втілювати свої ідеї та фантазії в цьому середовищі, використовуючи новітні знання, загальноприйняті стандарти, а також таблиці каскадних стилів. Звучить фантастично, але для сучасних бібліотекарів немає нічого неможливого. Якщо сказати, що було цікаво та легко на сприйняття, це нічого не сказати. Пан Микола зумів таки переконати нас, що CSS та HTML - це насправді круто! 




      Рибки усіх сучасних плавали, змінювали свої розміри та швидкість, обирали краєвиди )))) Головне "Не спати"! 
      Та яке там спання ))),  захоплення і бажання вловити всі аспекти такої теми брало верх. На закінчення бонус - якщо хочете розіграти свого друга, змініть CSS соціальної сторінки. Піддослідною стала сторінка Ганни Дворної ;-) 

       Підбиваємо підсумок дня: CSS та HTML - це насправді круто і я знаю, як уже почаклую над блогом та сайтом своєї бібліотеки )))

Коментарі