Сучасний бібліотекар України - 2. День другий....

Другий день перебування у "Кракові"... Перша година тренінгу... Ви присутні, але мозок після відпочинку відмовляється працювати на 100 %. Розбудіть його !!!! Покладіть 14 гвіздків на шапку одного гвіздка у свічці. Думаєте, що це нереально? Але Олександру Шлєєнкову це вдалося :)



Далі улюблене (можливо не всіма ) залізо, над яким ми знову ставили розумові експерименти, щоб усе до всього підійшло по конфігурації. Але…тепер ми виступали у ролі справжніх професіоналів, до яких приходять фірми із власними різними бюджетами із замовленням на базову станцію ПК, а вони все підбирають і потім віддають замовникові готову погоджену на купівлю конфігурацію. То скажу Вам так: усі шість команд гідно вистояли перевірку на конкурентоспроможність та запитання від Саші Шлєєнкова (типу кількість слотів, тактова частота, контроллер та материнка). А це означає, що кожен сучасний зможе пояснити будь-кому, що краще підібрати для того, аби в обмежених грошових рамках отримати якісний варіант укомплектованого комп'ютера.


Поглиблене знайомство з VirtualBox дало можливість відчути, що тренерські практики з виїздом у будь-яку бібліотеку, можуть стати Вашим улюбленим заняттям, під час якого Ви показуватимете IT-технології у себе на комп’ютері, та матимете таку саму систему на всіх машинах у тренінговій аудиторії. Зауважте, що система буде віртуальною, тобто її можна буде створити на одному комп’ютері, а відкрити на іншому! Хітом програми 14 липня 2014 року стала фраза від фіналістки Міли Смолій про те, що «віртуальна машина – це як «пробник помади». Спробував різні системи для встановлення на комп’ютері, а тоді взяв і «купив», скачав «помаду» у вигляді Windows, Linux, Ubunty…»


Ще трохи про віртуальні машини: заберіть звідти все, що зробили на . Вам же потім простіше буде!

А найкращий відпочинок – мозкова діяльність, якою ми й займались. згадуючи табличку множення на 3. ;)


Вечір закінчувався створенням власного макету футболки, оригінальних візиток у новій програмі Scribus, яку ми освоїли «не без бою», але все ж… ;)



Можна сказати, що по закінченні цього насиченого дня залишилось упевнення, що ми на шляху великих звершень ! А справжніми янголами-охоронцями, які надають впевненості у власних силах  та відповідають на сотні наших "Як?", "Чому?", "Навіщо?" та "Що зробити, щоб було по-іншому?" є наші тренери СіЛ :) (велике їм )



P.S. «Чого тільки не зробиш, заради гарного кадру», – Саша Шлєєнков.







За матеріалами Active-lib

Коментарі