Сучасний бібліотекар України - 2. День перший...

Ось і відбулась довгоочікувана зустріч із фіналістами Всеукраїнського конкурсу "Сучасний бібліотекар України - 2". Навіть незручне переміщення по Києві до центрального офісу "IREX" із величезними валізами (адже жінка у будь якому випадку повинна залишатися жінкою ) здалось таким незначним, адже попереду справжня КАЗКА (кодова назва фіналу TAL-2: "июль без кастрюль" або "11 днів без баняків").



Було все: і графік навчання на ряду з відпочинком, і власні правила "Сучасних...", і Бібліотечна Україна TAL-2, і "Я можу навчити" - "Я хочу навчитися", і наші відповідальні ролі на "Ярмарку інновацій", і "Я б хотіла" - "Я б не хотіла"... А головними стали konvalia_28 та izhachok, а також гібіскус. ;)

Тридцять облич, які дотепер були знайомі лише за спілкуванням on-line у facebook, за фотографіями та постами нарешті зустрілись і уже за перший день склалось таке враження, що знайомі ми уже безліч часу.

Чудова команда людей, корті будуть поряд у будь-яких ситуаціях розпланувала час так, що ми не помітили того, як настав вечір, посиденьки у колі зі свічками, гітарою та теплими емоціями (дякую "Бібліоміст"!!!!)

P.S. konvalia_28 - команда Одександра Шлєєнкова, а izhachok - команда Любові Квасюк у грі "Дракон. принцеса та самурай". Команда konvalia_28 вела по балах всю гру, але в останньому раунді швидкість вибору зіграла у сторону команди izhachok. ;) Зауважте, ми не бились, не кусались, а катались по підлозі від сміху.


P.P.S. А спробуйте відгадати у грі "Крокодил" мінімалістичну "волошку" та "прислів'я" менш ніж за 30 с.? А також показати "фандрейзинг", "гібіскус" та "фен-шуй", бо це - "повний CSS"! ;)


За матеріалами Active-lib

P.P.Р.S. Дякую  Анні Дворній за надзвичайні фото:)!!!

Коментарі