"Операція "Турнір" та інші пригоди бібліотекарів"))))


Привіт! Сьогодні трішечки привідкрию кулісу бібліотечної справи))) Бібліотечні масові заходи. Великі та маленькі... Розважальні та пізнавальні... Їх безліч! Та щоб будь-який захід став цікавим для Вас, любі користувачі, нам, бібліотечним працівникам доводиться добряче попрацювати!

Дуже прикро чути з вуст бібліотекарів, що провести масовий захід дуже просто - "вийти з папочкою та прочитати". Але чи це насправді так?

Чи знаєте Ви скільки зусиль та кропіткої праці, сил та душі доводиться прикласти бібліотекарям, щоб провести цікавий та змістовний бібліотечний захід. Ні? Тоді моя цифрова історія саме для Вас!..




Висловлюю щиру вдячність БФ "Розвиток рідного Поділля" та народному депутату України В.Бондарю за надані подарунки всім учасникам турніру. Дякую учасникам турніру - учням 10 А та 10 Б класів Віньковецького НВК, викладачам та учням дитячої школи мистецтв за прекрасні музичні номери, танцювальним колективам на чолі з О.Лемешовою та Т.Томак (дітки викликали шквал позитивних емоцій у всіх глядачів), та ВСІМ, хто так чи інакше приймали участь у підготовці та проведенні турніру. Також тим, хто відгукнувся та прийняв участь у моїй цифровій історії "Операція "Турнір" та інші пригоди бібліотекарів"!!!

Коментарі